(86)-15989226330

EN
Të gjitha kategoritë
Merr citim të personalizuar tani!!

Shtypshkronja e librit softcover

Ti je këtu. : Në shtëpi>Të gjitha produktet>Shtypshkronja e librit>Shtypshkronja e librit softcover

Na kontaktoni

(86)-15989226330

+(86) 755-4476810

sales@bookprintingchina.com

Rruga Yangang Nr.5, Distrikti Haizhu, Qyteti i Guangzhou, Provinca Guangdong, Kinë

Shtypshkronja e librit softcover

Kushtëzues librash të butë kanë qepërin e saalit, lidhëse spirale, lidhës i përsosur dhe lidhës i përsosur me qepen. Lidhësi i përsosur dhe lidhësi i përsosur me qepen janë forma më e zakonshme e lidhëses.

Lidhëse e përsosur - Faqet janë të grumbulluara dhe të bluar përgjatë shtyllës kurrizore për të përmirësuar lidhjen midis letrës dhe ngjitëses. Kjo lloj lidhjeje është më e lirë se lidhësja perfekte me qepen, por faqet janë të lehta për t'u rënë.

lidhës i përsosur me qepen - I ngjashëm me lidhjen e rregullt perfekte me një shtesë të flaps në mbulesë për të krijuar një libër "si xhaketë pluhuri" në formatin paperback. Faqet janë të grumbulluara dhe të bluar përgjatë shtyllës kurrizore për të përmirësuar lidhjen midis letrës dhe ngjitëses. Një ngjitës industrial aplikohet në shtyllën kurrizore ku më pas faqet janë të ngjitura në një mbulesë kartoni. Kjo lloj lidhjeje po bëhet një format i ri popullor dhe ofron një prezantim më elegant ndaj një libri të softcover.

Letër librash:

Zakonisht librat e butë të kapakut letra përdorin letër arti me gloss /mat lamination. Stoku i letrës ka 200gsm/250gsm/300gsm/350gsm. Për bllokun e shënimeve përdorimi i letrës së brendshme letër kompensatë ose letër pa dru, stoku i letrës ka 60gsm/80gsm/100gsm/120gsm/140gsm/160gsm. Për librin e ngjyrave letra e brendshme përdorin gloss /matt art paper, stoku i letrës ka 80gsm/105gsm/128gsm/157gsm.