(86)-15989226330

EN
Të gjitha kategoritë
Merr citim të personalizuar tani!!

Saddle Stitched Book

Ti je këtu. : Në shtëpi>Të gjitha produktet>Saddle Stitched Book

Na kontaktoni

(86)-15989226330

+(86) 755-4476810

sales@bookprintingchina.com

Rruga Yangang Nr.5, Distrikti Haizhu, Qyteti i Guangzhou, Provinca Guangdong, Kinë

Saddle Stitched Book

Saddle Stitch BookSaddle stitch binding is at the central spine of the finished product, lidhës 2~3 needles ose qepje për të fiksuar faqet e librit, dhe pastaj do të lidhë të tre anët jashtë buzës së trimming, plotësoni formën e librave të shtypur. Lidhëse e qelqtës zakonisht për ndonjë broshurë, revistë, libër fëmijësh, katalog dhe i cili më pak se 60 libra faqesh. Avantazhi 1) Çmim i ulët, teknologji e thjeshtë 2) Printimi dhe lidhësi përfundojnë brenda një kohe, dhe shpejtësia e prodhimit është e shpejtë. 3) Librat mund të hapen plotësisht për lexim të lehtë; 4) Editim është i lehtë për t'u bërë nëpër faqe. Disavantazh 1) The spine will bulge out 2) The thicker, the more impact of the horizontal size of the book block, qendra e pllakave e lehtë për t'u drejtuar 3) When cutting, the edge of spines is easy to damage. Letër librash: Zakonisht librat e butë të kapakut letra përdorin letër arti me gloss /mat lamination. Stoku i letrës ka 200gsm/250gsm/300gsm/350gsm. Për bllokun e shënimeve përdorimi i letrës së brendshme letër kompensatë ose letër pa dru, stoku i letrës ka 60gsm/80gsm/100gsm/120gsm/140gsm/160gsm. Për librin e ngjyrave letra e brendshme përdorin gloss /matt art paper, stoku i letrës ka 80gsm/105gsm/128gsm/157gsm.