(86)-15989226330

EN
Të gjitha kategoritë
Merr citim të personalizuar tani!!

Sistemi i Kontrollit të Cilësisë

Ti je këtu. : Në shtëpi>Rreth nesh>Sistemi i Kontrollit të Cilësisë

Na kontaktoni

(86)-15989226330

+(86) 755-4476810

sales@bookprintingchina.com

Rruga Yangang Nr.5, Distrikti Haizhu, Qyteti i Guangzhou, Provinca Guangdong, Kinë

LibriPrintingChina ka pajisje të sofistikuara testimi dhe aftësi testimi,that can carry out a comprehensive inspection according to customer requirements independently. Klientët e provuan shërbimin tonë zakonisht janë 100% kënaqësi . If in case happen any quality problem or printing mistakes because us we will promise reprint freely or refund your money.  Siç e dimë kostoja e dorëzimit dhe tarifën e porosisë shtojnë së bashku janë shumë të shtrenjta për ju, kompania jonë sundon para se të transportojmë të mirën duhet të mbajë 100% standard të lartë të cilësisë pastaj dalin jashtë. Për t'u siguruar që çdo klient të marrë mallin të lumtur. Our employees are professional in printing for many years.  BookPrintingChina rregullisht kryejnë arsimin dhe trajnimin teknik intensiv, dhe të kalojë vlerësimin strikt të aftësisë operacionale për të siguruar cilësinë e punës dhe cilësinë e produktit.


Ne i kushtojmë vëmendje shërbimit të mirë pas shitjes dhe mund të merremi me feedback-un e klientëve në kohë dhe me saktësi. Lehtëson klientët dhe #39;shqetësimet. Ne gjithmonë i përmbahemi cilësisë së pari, qëllimi i parë i shërbimit të klientëve, and constantly strengthen the service concept of practitioners to provide customers with perfect service. Si qëllimi ynë i madh është të mbajmë biznesin afat-gjatë me çdo klient. Dhe gjithashtu prezantoni shumë miq apo të afërm të tu që kanë nevojë për shtyp tek ne.


With the fierce market environment, duke pasur parasysh shkallën në rritje, in order to adapt to the changes of the international environment.BookPrintingChina has successfully imported ISO 9001:2008/Çertifikimi i sistemit të menaxhimit të cilësisë QMS, "ISO 14001:2004/EMS" çertifikimi i sistemit të menaxhimit të mjedisit, "OHSAS 18001:2007" Çertifikimi i sistemit të menaxhimit të shëndetit në punë, "FSC-COC" çertifikimi i sistemit të menaxhimit të pyjeve dhe "ETI-Smeta" çertifikimi i sistemit të menaxhimit të përgjegjësisë shoqërore, "G7" çertifikimi i kontrollit të teknologjisë së ngjyrave, "BSCI" njohja e standardeve të përgjegjësisë shoqërore komerciale.