(86)-15989226330

EN
Të gjitha kategoritë
Merr citim të personalizuar tani!!

Pesha popullore prej letre dhe letre

Ti je këtu. : Në shtëpi>Pyetjet më të shpeshta>Pesha popullore prej letre dhe letre

Na kontaktoni

(86)-15989226330

+(86) 755-4476810

sales@bookprintingchina.com

Rruga Yangang Nr.5, Distrikti Haizhu, Qyteti i Guangzhou, Provinca Guangdong, Kinë

How to choose your books size?

The book paper regular have gloss art paper, letër arti mat, letër kompensate, letër speciale, you can select the one you like most.


1)Gloss art paper(Coated paper):Includes gloss art paper and matte art paper,ajo suited to be printed photo book,printim revistash,bookets ,catalogues,children's book or other colorful books.

Gloss art paper(paper stock):60gsm,80gsm,105gsm,128gsm,157gsm,200gsm,250gsm,300gsm,350gsm. 

Matt art paper(paper stock):60gsm,80gsm,105gsm,128gsm,157gsm,200gsm,250gsm,300gsm,350gsm. 

2)Letër kompensate(Uncoated paper):ajo suited to be printed novels, or memoir other black/white color books.

Offset aper stock:70gsm, 80gsm, 100gsm, 120gsm, 140gsm, 160gsm,190gsm

3)Letër speciale:Including, texture paper, linen paper, parchment paper, tracing paper, waterproof paper, vinil, cloth etc

Ajo suited to be printed Cover,end paper or some inner paper or tab papges. 

 

Paper Convert Chart

figurë

 C1S/C2S G/PT Convert Chart

figurë