(86)-15989226330

EN
Të gjitha kategoritë
Merr citim të personalizuar tani!!

Hapat e rendit

Ti je këtu. : Në shtëpi>Pyetjet më të shpeshta>Hapat e rendit

Na kontaktoni

(86)-15989226330

+(86) 755-4476810

sales@bookprintingchina.com

Rruga Yangang Nr.5, Distrikti Haizhu, Qyteti i Guangzhou, Provinca Guangdong, Kinë

What is the cooperation steps?

1: Na bëj një pyetje me email.

2: Quote your price by our sales usually in 1-2hours on working days. 

3: Konfirmo çmimin& vepra arti dhe kontakti i shenjave 

4: Paguaj gjysmën e parë të parave 

5: Bëni mostra dixhitale falas në derën tuaj nga DHL lirisht për konfirmim

6: Vetëm merrni miratimin tuaj mostër pastaj filloni të organizoni prodhimin në masë. Sapo fillova shtypjen, atëherë nuk mund të ndryshojë më. Nëse keni nevojë për ndryshim atëherë ju duhet të mbuloni shpenzimet shtesë.

7: Kur prodhimi në masë ka mbaruar, ne do të bëjmë fotografi të qarta për ju konfirmimin. After you confirmed you pay balance. 

8: Ngarkesa në det ose në ajër varet nga kërkesat tuaja.

9: Merr libra., deal finished. 

 

Për hapa të tërë ne do të garantojmë se ju mund t'i merrni librat në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë dhe në cilësi të lartë. Nëse ndodh ndonjë problem për shkak të nesh në këtë proces printimi, ju premtojmë të ribotojmë lirisht ose të ripërfundojmë paratë tuaja. Nëse gabimet kanë ndodhur nga fundi yt, mund të ribotojmë edhe nëse pranon të paguash kosto ekstra printimi.