(86)-15989226330

EN
Të gjitha kategoritë
Merr citim të personalizuar tani!!

Shtypshkronja e broshurave

Ti je këtu. : Në shtëpi>Të gjitha produktet>Shtypshkronja e broshurave

Na kontaktoni

(86)-15989226330

+(86) 755-4476810

sales@bookprintingchina.com

Rruga Yangang Nr.5, Distrikti Haizhu, Qyteti i Guangzhou, Provinca Guangdong, Kinë

Shtypshkronja e broshurave

Shtypshkronja e broshurave: Broshura është shtypur në përputhje me rendin e numrit të faqes që paloset në madhësi, ose formati i madh i shtypur në përputhje me kërkesat e palosjes në një madhësi të caktuar të procesit të punës. mbulim i palosshëm për të kuptuar karakteristikat e mallit, duke përdorur fotografi ose forma të tjera për të tërhequr konsumatorët. Dhe dizajnin e faqes së brendshme për të pasqyruar përmbajtjen e mallrave në detaje, dhe të bëjnë si grafikë ashtu edhe tekst. Broshurë: Zakonisht letra përdor letër arti me gloss/mat lamination. Stoku i letrës ka 80gsm/105gsm/128gsm/157gsm/200gsm/250gsm/300gsm/350gsm.