ЦИОТ НА ЦАРИНИ

спецификација
Тип на производство : |||типот на производство|||
Квантитет : |||квантитет|||
Завршена големина : |||fsize||| X |||големината|||    |||секс|||
Прекривка Текст
Не. на страници : |||страници||| Не. на страници : |||тpages|||
Тип хартија : |||cpapertype||| Тип хартија : |||tpapertype|||
Тежина на хартија : |||тежина на хартија||| Тежина на хартија : |||тежина на хартија|||
Боја на печатење : |||cprintcolor||| Боја на печатење : |||tprintcolor|||
слој : |||обложување|||
Површина на капакот : |||површина|||
Метод на врзување : |||врзувачки метод|||
Контакт информации
име : |||име|||
Email : |||email|||
Tel : |||tel|||
Земја : |||земја|||
порака : |||порака|||